Brillman Optik sedan 1959

Tom Ford

Tom Ford är en amerikansk designer född i Austin i Texas, men växte upp från elva års ålder i Santa Fe i New Mexico. 1990 började Tom Ford arbeta för Gucci Group som Creative Director. Senare gjorde han även flera kollektioner för YSL. Med en önskan om att lansera sitt eget varumärke, avslutade han sitt uppdrag på Gucci group och 2004 lanserade han sitt eget varumärke Tom Ford. Hans första produktkategori var ”eyewear” och sedan utökande han sin portfölj med parfymer och kläder.

Idag är Tom Ford ett varumärke som är väl etablerat och känt över hela världen med inriktning på både män och kvinnor. Han är även känd för sin stilrena unisex-design. Typiskt kännetecken för Tom Ford är hans T logo – som är representerad på alla hans produkter.

TOM FORD GLASÖGON OCH SOLGLASÖGON

Tom Fords glasögon och solglasögon har en elegant och klassisk design. Färgerna är huvudsakligen svart, varma bruna färger och transparent. I Tom Fords kollektion finns bågar för både dam och herr i acetat, metall och även läder. Tillverkningen sker i Italien och bågarna håller högsta kvalitet.

Tom Ford glasögon och solglasögon hos Fredsgatan Optik

Du hittar hela Tom Fords kollektion av både solglasögon och glasögon i vår butik på Fredsgatan 10 i Göteborg, kolla in sortimentet i vårt showroom.