Brillman Optik sedan 1959

Varmt VÄLKOMMEN till
oss på FREDSGATAN OPTIK!

Fredsgatan Optik är en helt fristående optiker och här finns alla möjligheter att välja och vraka bland märken som lever upp till högt ställda förväntningar på snygg design, gedigen kvalitet och funktionalitet. Vi strävar också efter att hålla hög kvalitet i det kliniska arbetet. Våra undersökningsrum är fullt utrustade med moderna instrument och vi fortbildar oss ständigt för att följa den senaste forskningen inom optik och ögonhälsa.

Hantverket är viktigt för oss. Vi formslipar själva alla glas vilket gör att vi kan leverera snabbt. Ibland löser vi nya glasögon redan samma dag tack vare vårt eget glaslager. 

Hållbarhet gillar vi – bra glasögon som håller! Det gäller både bågar och glas. Flera av våra leverantörer tillverkar bågar av ekologiska och till och med återvunna material.  I vårt sliperi filtreras allt vatten rent från mikroplaster. Om du någon gång tröttnar på dina gamla glasögon ser vi till att de får nya ägare genom insamling till behövande. 

Behöver du arbetsglasögon? Hos oss finns optiker med utbildning inom synergonomi och vi har avtal med flera företag och organisationer genom Synologen.

Genom vårt samarbete med Resurs bank kan du ansöka om helt avgiftsfri avbetalning i 6 månader. Vi kan också erbjuda löpande autogiro för kontaktlinskunder.