Brillman Optik sedan 1959

Silhouette

Silhouette startades av Anneliese och Arnold Schmied år 1964 i Österrike. Alla som kan märket känner igen en Silhouette-båge på sin gångjärnsfria design, otroliga lätthet och böjbara skalmar. Silhouette är det innovativa märket som har världens lättaste bågar. I och med den kantlösa designen så kan du som kund helt bestämma själv vilken form du vill ha på glaset, oändliga möjligheter. Bågarna är både designade och producerade i Österrike och på det sättet kan de säkerställa standarden på sina bågar och hålla världsklassig produktion.

Silhouette

Visste du om att Silhouette är det enda glasögonmärket som är certifierat för rymdresor? Modellen TMA (Titan Minimal Art) blev 2000 certifierad för rymdresor och har varit med i över 60 olika rymdresor. Detta på grund av sin lätta vikt på 1,8 gram och att bågen saknar skruvar och gångjärn som gör den optimal i rymden då inga skruvar kan ramla ut och skada andra föremål och maskiner. Kom gärna in så visar vi vårt utbud av Silhouette och hur lätta bågarna är.

Fredsgatan Optik erbjuder Silhouette i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Silhouette. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.