Brillman Optik sedan 1959

Februari – vanligtvis ägnar vi mycket tid åt inköp och förberedelser inför sommaren den här månaden. Nu bara längtar vi efter att få gå på inköpsmässor, titta på nyheter, träffa folk och ha lite kul! Men igår fick vi i alla fall en liten ljusglimt. Vi fick besök av den här gossen:

Vår egen prins Daniel från Alivestyle kom och visade nyheter (och evergreens med för den delen) från Götti och Barton Perreira.

Götti

Götti har vi inte sett på länge så det var riktigt kul att botanisera bland alla nya, fina modeller. Tunna, snygga titanbågar med inslag av 3D-printade detaljer. Nu ser vi fram emot att packa upp nyheterna om ett par veckor!

    

Vi tog en titt på Göttis acetatkollektion också. Där har de snäppt upp sig och presenterar en ny stil med kraftigare och tuffare modeller. Färgerna känns också nya och fräscha, riktigt roligt att se! Vi hade fokus på titanbågarna den här gången så acetaten får vänta till nästa tillfälle. Men här kommer ett litet smakprov i alla fall:

Ta gärna en titt på hela kollektionen. Länk till Göttis hemsida hittar du här

Barton Perreira

Så var det Barton Perreiras tur. På Brillman har vi haft Barton Perreira sedan 2019 och det är en kollektion som verkligen hör hemma hos oss. Vi har många kunder som kommer för att vi har Oliver Peoples och Garrett Leight och de här tre kollektionerna tillhör samma familj. Bill Barton och Patty Perreira började sina karriärer hos Oliver Peoples och man känner igen stilen. Det är huvudsakligen acetatbågar, inte av den feta och kaxiga typen utan lite mer sofistikerade. En och annan läcker titanbåge kan man också hitta.

En av vårens nyheter heter Capote. En klassisk pantobåge som säkert kommer att segla upp på bestseller-listan. Här kommer en liten sneak peek på den. Vi räknar med att vi snart kan presentera den live.

    

Barton Perreiras topp 3

Det finns tre modeller i Barton Perreiras kollektion som är extra efterfrågade och väldigt lättplacerade. Modellerna heter Banks, Norton och Princeton.

 

Banks

”Embolden your look in the statement-making Banks.  Made with zyl acetate, these glasses have a strong silhouette”
Banks har varit med länge, modellen kom för ca 8 år sedan. Det är nästan lite tråkigt att placera en gamling i topp 3 men den är helt enkelt så tidlös och klassisk. Den kommer i 9 färger i storlek 48.

 

Norton

”See the world from a fresh perspective in the Norton, as seen in No Time To Die (2021)”
Norton kommer i storlek 46, 48 och 50 – i storlek 48 i inte mindre än 16 färger.

 

Princeton

”Polish your ensemble with the refined Princeton. This style is timeless, but it is the uncompromising attention to detail and a dedication to superior construction that guarantees these frames will stand the test of time”
Princeton är den mest efterfrågade modellen hos oss just nu. Kommer i storlek 46 och 49 i 9 olika färger.

Hitta din egen favorit på Barton Perreiras hemsida! Klicka är