Brillman Optik sedan 1959

Matsuda

Här kombineras över 50 års hantverksexpertis med banbrytande produktionstekniker. Det förflutna möter nutiden, öst möter väst. Japanska Matsuda är något alldeles extra. Designern Mitsuhiro Matsuda startade modehuset år 1967 och var en av de första designerna som blandade arkitektur med mode. Detta syns fortfarande i Matsudas bågar än idag. Det industriella möter toppklassig design. Varje båge har flera dolda detaljer och desto mer man tittar på bågarna desto mer detaljer ser man. Matsuda är verkligen architects of eyewear.

Matsuda

Varje Matsudabåge är tillverkad för hand i en välrenommerad glasögonverkstad i Sabae, Japan. Arbetet med en enda båge kräver 250 steg, 71 timmar och 13 skickliga hantverkares händer. Matsuda använder sig av de bästa metallerna i världen – titan, stål, sterlingsilver och 18k guld – men även bioplast och acetat. Resultatet blir en tidlös, innovativ design och ett fantastiskt hantverk. Vi på Fredsgatan Optik är en stolt återförsäljare av Matsuda.  

Fredsgatan Optik erbjuder Matsuda i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Matsuda. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.