Brillman Optik sedan 1959

Lindberg

Danska Lindberg som tillverkar bågar i framför allt ultralätt titan, men även i acetat, guld, buffelhorn och platinum. Lindberg har inget lager utan allt tillverkas på beställning. Det är hållbarhet i ordets rätta bemärkelse. Du som kund har oändliga valmöjligheter där du utifrån modell kan välja både färg, storlek och form på skalmarna. All tillverkning sker i Danmark vilket i vår värld räknas som närproducerat.

Lindberg

Lindberg startades 1986 av arkitekten Henrik Lindberg och hans pappa optikern Poul-Jørn Lindberg i Danmark. Deras vision var bågar med hög komfort och högklassig dansk design. Deras ledord är kvalitet, komfort och innovation. Det lever Lindbergs bågar definitivt upp till. Med en båge från Lindberg får du en sofistikerad minimalistisk design i högst världsklassig kvalitet. En av Lindbergs serier Air har vunnit flera priser för sin design. Bågarna är helt utan skruvar eller muttrar och gjorda i titantråd. De väger endast 2,7 gram och är gjorda i olika typer av former. Vi har flera modeller i Air-serien i butiken så kom gärna in och prova dessa lätta bågar.

Fredsgatan Optik erbjuder Lindberg i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Lindberg. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.