Brillman Optik sedan 1959

Lesca

Joël Lesca började göra glasögonbågar i en liten verkstad i Paris år 1964. Sedan dess har märket byggts upp av den familjära känslan och dom otroligt vackra acetatbågarna som är Lesca Lunetiers signum. Joëls båda söner Mathieu och Bertrand ärvde passionen för hantverket och Lesca Lunetier är nu ett familjeföretag som finns på flera platser världen över. Med stor respekt för hantverket ser man Lescas bågar lätt genom deras kraftiga bågar, otroliga färger och egna former. Lesca Lunetier ger en känsla av Frankrike, inte minst Paris, men även med stora influenser från familjens resor runt världen.

I Lesca Lunetiers senaste kollektioner så har de lekt mycket med färg och olika färgkombinationer på både glas och båge. De samarbetar med Zeiss i färgsättningen av deras glas, vilket är extra kul för oss som Zeiss-återförsäljare. Lesca har flera limited edition-kollektioner som är i återvunnet acetat och varje säsong kommer ett utvalt antal modeller i speciellt utvalda färger för just denna säsong. Så vill du ha en egen båge som du inte kommer se på någon annan på stan så Lesca märket för dig. Vi har ett utvalt sortiment av både solglasögon och optiska bågar från Lesca Lunetier i butiken. Kom in så visar vi mer!

Fredsgatan Optik erbjuder Lesca i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Lesca. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.