Brillman Optik sedan 1959

Götti

Sven Götti är mannen bakom det schweiziska märket Götti. Han startade märket för över 20 år sedan i 1998 och har sen dess utvecklat märket till att bli en stor bågdesigner inom högkvalitativa bågar. Sven Götti är både designer och optometrist och arbetar enligt principen ”less is more”. All design reduceras till det väsentligaste utan onödiga och förstörande detaljer. Stilrent, tidlöst och minimalistiskt. Götti har en egen fabrik i Schweiz men titanbågarna tillverkas i Japan och acetaten i Tyskland. En viktig del i Göttis design är hållbarhet och med det hållbarhet som håller hög kvalitet och standard.

Götti

Märket går efter devisen modern minimalistisk stil i ny tappning. En acetatbåge från Götti gås igenom i 200 steg med varje båge gjord i exakt lika hög kvalitet. En rolig detalj i deras acetatbågar är att de är märkta med namnet på hantverkaren som handpolerat bågen. Detta skapar en personlig koppling till märket och många av våra Götti-kunder vill absolut inte ha något annat. Göttis titanbågar är otroligt lätta med bekväma följsamma skalmar och alla deras modeller i acetat kan du få både med och utan sadlar. 

Fredsgatan Optik erbjuder Götti i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Götti. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.