Brillman Optik sedan 1959

Garrett Leight

Garrett Leight är sonen till Larry Leight som var med och startade upp det kända glasögonmärket Oliver Peoples. Garrett startade sitt eget märke i Venice Beach i Kalifornien 2010 och har sedan dess blivit ett välkänt märke med sina klassiska acetatbågar i spetsen. Genom att återupptäcka klassiska former och ikoniska modeller skapar han nya, lika tidlösa som dess förebilder. Inspiration hämtas från film, musik, konst och mode. Allt bygger på den avkopplade och lugna strandfilosofin och Garrett hämtar stor inspiration ifrån den lättsamma Los Angeles-livsstilen.  Garrett Leights bågar har en klassisk design men med många små detaljer och även ett stort utbud av färger. Bågarna ska vara lätta att bära men med det tummar de inte på design och varje båge ger en cool känsla, som att du transporteras direkt till stranden i Kalifornien.

Garrett Leight

Garrett Leight har flera modeller i bioacetat och modellerna produceras hos de bästa acetathusen i Japan, Kina och Italien. Garrett har även flera limiterade kollektioner tillsammans med kända personer och märken, t ex Mitchell & Ness och det franska märket Officine generale. De har även limiterade kollektioner vid namn California Editions som även produceras i Los Angeles, vilket gör bågarna till 100% made in California. 

Fredsgatan Optik erbjuder Garrett Leight i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Garrett Leight. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.