Brillman Optik sedan 1959

Dandys Eyewear

Vi sprang på Dandy’s när vi var på mässa i Paris för några år sedan. De här kraftiga och karaktäristiska bågarna är rent hantverk. Dandy’s startades 1974 i norra Italien med anor från tiden då man som lärling fick göra varje liten detalj för hand. Historian lever kvar i bågarna och hantverket spelar en stor roll i Dandy’s identitet även 50 år senare. Här ser vi mycket attityd men med stil och utan överdrifter. Som enda återförsäljare i Sverige är vi omåttligt stolta att sälja Dandy’s på Fredsgatan Optik.

Dandys Eyewear

Dandy´s har en serie som heter Dandy´s Rough efter det engelska ordet för obearbetad. Men bågarna är allt annat än obearbetade. Genom fräsning och filning får bågen den perfekta matta och detaljrika ytan. Bågarna är handgjorda i bioacetat och varje modell kommer i limiterad upplaga. I änden av ena skalmen kan du se vilket nummer din båge har och hur många som producerats i den upplagan. Snacka om unika bågar.

Fredsgatan Optik erbjuder Dandys Eyewear i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Dandys Eyewear. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.