Brillman Optik sedan 1959

Chloé

Märket Chloé startades år 1952 i Paris, Frankrike av egyptiskan Gaby Aghion. Chloé ses som ett av dom första lyxmärkena med ready-to-wear kollektioner. De ansågs vara en uppstickare i modebranschen med sina mjuka silhuetter och lätta högkvalitativa kollektioner som konkurrerade med den formella haute couture stilen. Chloé har fortsatt bygga ut sina kollektioner och gör nu även accessoarer, parfym och glasögon. Flera kända designers har arbetat hos modehuset, däribland Karl Lagerfeldt och Stella McCartney som satt sin prägel på märket.

Chloé

Chloés bågar är båda feminina och vågade och modellerna är ofta större men otroligt lätta att bära. Chloé kan detaljer och det syns även i deras bågar. Bågarna blir som ett smycke som kompletterar ens egna look. Redan från tidigt skede hade varumärket en mycket tydlig vision av rena, feminina mönster som erbjuder elegans och stil. Chloé blandar nya och idérika former med minimalistiska färger. Tillsammans får du en unik elegant båge som ger en feminin look. Chloés bågar är ett självklart val på våra hyllor – vi älskar den här lyxigt coola looken.

Fredsgatan Optik erbjuder Chloé i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Chloé. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.