Brillman Optik sedan 1959

Anne et Valentine

Ett av våra mest unika märken är det franska märket Anne et Valentin. Anne et Valentins historia börjar i Toulouse för över 30 år sedan, med två optikers drömmar om att själva skapa de glasögon de inte kunde hitta på marknaden. Design spelar en central roll och allt och alla de möter är viktiga källor till inspiration. Personligheter, åldrar, stilar. Konst, film, mode, allt spelar in i deras kreativa flöde och deras upptäckarlust tar aldrig slut. Det syns tydligt i deras enorma och lekfulla kollektion. Än idag så samarbetar Anne et Valentin med samma fabrikshantverkare som de startade märket med för över 30 år sedan förutom några få modeller som görs av titanhantverkare i Japan..

Anne et Valentine

Arkitektur, konst och monument spelar en stor roll i Anne et Valentins design och varje unik modell har tagits fram med inspiration från det. Med skarpa linjer till vågade färger är Anne et Valentin en utstickare i det minimalistiska Sverige, dock är vi stolta att kunna ge en liten del av det vågade Frankrike till våra kunder.

Fredsgatan Optik erbjuder Anne et Valentine i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Anne et Valentine. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.