Brillman Optik sedan 1959

Oakley solglasögon och sportglasögon

Oakley grundades år 1975 av pionjären Jim Jannard i Kalifornien i USA, med över 600 registrerade patent är Oakley världsledande inom solglasögon och sportglasögon. Ledorden är innovativ design, unik teknologi och extremt bra passform.

PRIZM™ Technology är en av Oakleys senaste och populära linsteknologier. Utvecklad för att förhöja kontrast och färg så att du upplever mer detaljer runt den omgivning du befinner dig i. I kombination med det okrossbara polykarbonatmaterialet PLUTONITE™ i glasen, flexibla nylonmaterialet O-MATTER™ i bågarna, gummimaterialet UNOBTANIUM™ som håller bågarna på plats samt med PRIZM™ har du det bästa skyddet för dina ögon, bästa tänkbara kvalitet och passform samt ett utmärkt kontrast – och detaljseende. Oavsett om du cyklar på landsvägen eller i skogen, på golfbanan eller är ute på havet och seglar.

Oakley sportglasögon med progressiva glas

Oakley erbjuder också progressiva glas specifikt anpassade för cykling, golf och fiske. Ikoniska solglasögonmodeller som HOLBROOK™ och FROGSKINS™ går även att hitta i kollektionen. I den populära FLAK® serien hittar du bland annat FLAK® 2.0 XL som ett självklart val om du behöver Rx-slipade glas för både inomhus- och utomhussporter.

 

Kvalitetssäkrade

Innan nya innovativa Oakley-glasögon lanseras på marknaden testas alltid dessa under extrema förhållanden med högsta krav på kvalitet, passform och säkerhet. Det är väl ingen hemlighet att flera världsstjärnor inom cykling, snö- och multisporter har Oakley som sponsor. Vår svenska världsstjärna inom freestyleskidåkning, Henrik Harlaut, som bland annat vunnit flera medaljer i X Games genom åren. Mark Cavendish (cykling), Jenny Rissveds (MTB) och Ryan Sheckler (Skate) är några andra välkända ambassadörer för Oakley.

Fredsgatan Optik erbjuder Oakley i Göteborg

Hos oss på Fredsgatan har vi flera modeller av Oakleys solglasögon och sportglasögon. Välkommen in till oss på Fredsgatan 10 i Göteborg för att se hela sortimentet.